Kassikauppa.fi verkkokauppaa pyörittää yritys nimeltä Pieni Pala Verkkoa (2982440-9). Tämän yrityksen takana on Marko Kaartinen. Meihin yhteyden saa sähköpostiosoitteen asiakaspalvelu@kassikauppa.fi kautta.

Kassikauppa perustettiin, koska haluttiin lähteä kokeilemaan verkkokaupan pyörittämistä ja oli omaa mielenkiintoa jo kangaskassien eri painatuksia kohtaan. Tästä saikin hyvän syyn lähteä puuhastelemaan verkkokauppojen ja kangaskassien kuvien sekä tekstien parissa. Mitään Picassojahan täällä ei olla, mutta mielestämme tekemämme kuvat ovat hyviä ja ehkä vähän hauskojakin. Pilke silmäkulmassa tätä hommaa tehdään ja ei oteta kaikkea liian vakavasti.

Haluamme omalta osaltamme olla tuomassa erilaisia vaihtoehtoja kangaskassien painatuksiin ja kuuntelemme myös asiakkaitamme näiden suhteen. Ehdotuksia voikin pistää tuon meidän yhteydenottolomakkeen kautta!

Tällä hetkellä meillä ei ole omaa varastoa vaan kokeilemme aluksi hieman kepillä jäätä. Mikäli jää kantaa niin lähdetään sitten tekemään hommaa vieläkin paremmin!