Kangaskassit ostoskasseina

Meiltä saat vaikka hienon banaanikassin itsellesi tai lahjaksi!

Nyt on kovana trendinä muovin vähentäminen ja moni kauppa onkin tähän alkanut tosissaan. Kestokasseja on tullut saataville ja paperikassin hintakin on paikoitellen tullut samoihin mitä itse muovikassin hinta. Meillä kuitenkin on oma lemppari ostoskassiksi ja se on tietysti kangaskassi.

Ainoa ongelma kangaskassissa on se, että sitä ei aina muista ottaa mukaan. Toinen tilanne on se, että päätät käydä kaupassa esim. töistä tullessa jolloin sitä kassia ei välttämättä ole matkassa. Tällöin tulee otettua sitten joko muovikassi tai paperikassi. Mainittakoon nyt tässä vaiheessa, että ainakin meidän taloyhtiössä on kierrätys niin muoville, kuin paperille (sekä paristo, metalli, lasi, paperi, pahvi, bio ja sekäjäte). Muovin kierrätyksen aloittaminen voisi olla ihan oma aiheensa jo…

Miten ollaan ratkaistu tuo yllä kuvattu ongelma? Pyritään viemään autoon niitä kangaskasseja, jotta siellä niitä olisi. Aina ei tämäkään ihan onnistu sillä niitä ei muista viedä takaisin autoon. Vaikka meillä on useampi kangaskassi ja jokunen kestokassi niin silti ne joskus unohtuu…

Miksi kangaskassi sopii ostoskassiksi? Yksinkertaista: se on kestävä ja voi käyttää uudelleen ja uudelleen. Eipä ole vielä yksikään kangaskassi hajonnut, kun taas useampi muovipussi on hajonnut syystä tai toisesta.

Vastaa